Schoolfeest
May
5
2:00 PM14:00

Schoolfeest

Een groot feest op de speelplaats van de lagere school. En zoals altijd zal de oudervereniging zijn beste beentje voorzetten om te helpen met het klaar zetten, opdienen en opruimen samen met de leerkrachten.

View Event →
Pannenkoekenverkoop
Feb
18
8:00 PM20:00

Pannenkoekenverkoop

Wie lust er geen lekkere pannenkoek?! Vanaf begin februari kunnen er weer pannenkoeken besteld worden. Op 18 februari zullen ze klaar liggen aan de klas.

Per aangekocht pak ontvang je een boekenbon ter waarde van 0,5 euro om te spenderen op de boekenbeurs van de oudervereniging.

De 3 klassen die het meeste pannenkoeken verkocht hebben worden op de ochtend van de boekenbeurs getrakteerd op een pannenkoekenfeest.

View Event →
Quiz
Nov
30
8:00 PM20:00

Quiz

Naar jaarlijkse gewoonte kan er weer naar harte lust gequizt worden in de zaal zwembad van het VTI Oostende (Stuiverstraat 108). Voor 20 euro kan u zich inschrijven met een ploegje van maximum 4 personen.

Laat die hersenen maar kraken.

View Event →
Kaas- en wijnverkoop
Oct
2
to Oct 23

Kaas- en wijnverkoop

Vanaf 20 september kan je terug kaasbollen en flessen wijn bestellen. Op 2, 9, 16 of 23 zal uw bestelling klaar staan aan de klas. Zo kan uw zoon of dochter deze meenemen naar huis. En dan rest er enkel nog maar er van te genieten.

Smakelijk en Santé!

View Event →