Het thema van het schoolfeest was festivals. Wij waanden ons met de klas in zomerse festival sferen. De zon deed ons stralen en we gingen uit de bol op het lied 'Sun is shining' van Axwell A Ingrosso.

Nu volgt nog een uitstap naar zee en de schoolreis en dan vakantie... . Maar hopelijk komen we je daar nog wel eens tegen en zijn we verwonderd hoeveel je weeral gegroeid bent. We zullen met een glimlach terug denken aan al onze kleuters want ze waren toch allen een zonnestraaltje en verwarmden ons hart de voorbije maanden.

Volop  kerst- en nieuwjaarsfeer in de klas

De kleuters van de klas werden volop ondergedompeld in de kerstsfeer.  Zo was er  in de klas een grote stal met (knuffel-) schapen en konden ze zich verkleden in Jozef, Maria, de ezel, de koningen en de herders.  Naar hartenlust werden kerstbomen versierd met ballen en slingers.  Ook het kerstconcert voor de familie maakte het super gezellig.  Maar de topper was toch wel de gezamenlijk overdekte speelzaal waar er samen met de kleuters van de andere eerste kleuterklassen een echt  kerst- en nieuwjaarsfeest kon gevierd worden. 

De speelzaal werd een heuse feestzaal met kookeiland, feesttafel, grote kerstboom,  babypoppenhoekje, feestkleren en dansvloer met discoverlichting en muziek.  En ja onze kleuters weten ondertussen goed wat feesten inhoudt 😊 😉!

De beste wensen voor allen en tot volgend jaar!